Lähtökohtiani

Olen koulutukseltani  psykoterapeutti (Valvira), perhe- ja pariterapeutti, voimavarakeskeinen työnohjaaja ja TENTS-EU-suositusten mukainen kriisityöntekijä. Pohjakoulutukseni on FM, aineenopettaja (yhteiskuntaoppi, psykologia, historia).  Minulla on myös pätevyys toimia rehtorina.

Työkokemukseni on koulutuksen sekä ohjauksen ja kuntoutuksen rajapinnasta. Villa Välkkeen olen perustanut syksyllä 2014 ja toiminta supistui merkittävästi 2018 ottaessani vastaan muita ammatillisia haasteita. 2019 luovuin terapiapalveluista ja keskityin työelämäapalveluihin. Tällä hetkellä työskentelen päätoimisesti Joensuun perheasiainneuvottelukeskuksella perheneuvojana ja Villa Välke toimiikin vain pienellä liekillä. Viimeisimmäksi ennen perheneuvontaa olen työskennellyt aikuislukiossa psykologian opettajana sekä kriisikeskuksella videokriisityöntekijänä ja videokriisityön kehittäjänä.

Useiden vuosien ajan olen myös aktiivisesti kouluttanut ihmistyön ammattilaisia. Kouluttajana olen erityisesti keskittynyt myötätuntouupumuksen ja sijaistraumatisoitumisen ennaltaehkäisemisen sekä ammatillisen kasvun sekä kohtaamisen kysymyksiin.