Palvelut

Koulutukset ja työpajat

Koulutukset ja työpajat

Järjestän koulutuksia ja työpajoja erityisesti ihmistyön ammattilaisille. Koulutuksissani pyrin mahdollistamaan tilan ja näköaloja pysähtyä ajattelemaan omakohtaisesti esimerkiksi ammatillista kohtaamista, siihen liittyviä sudenkuoppia, myötätuntovälitteistä kuormitusta sekä sen hallintaa, rajojen merkitystä sekä oman haavoittuvuuden kohtaamista ja itsehoivaa. Tarjoan koulutusta myös vapaaehtoisille.

Palvelut

Koulutukset ja työpajat

Koulutukset ja työpajat

Järjestän koulutuksia ja työpajoja erityisesti ihmistyön ammattilaisille ja vapaaehtoisille. Koulutuksissani pyrin mahdollistamaan tilan ja näköaloja pysähtyä ajattelemaan omakohtaisesti esimerkiksi ammatillista kohtaamista, siihen liittyviä sudenkuoppia, myötätuntovälitteistä kuormitusta sekä sen hallintaa, rajojen merkitystä sekä oman haavoittuvuuden kohtaamista ja itsehoivaa. Tarjoan koulutusta myös vapaaehtoisille.

Parisuhdeluennot

Miten kauan parisuhteessa voi olla onnellinen? Kuinka riitelyn saa loppumaan? Voiko itsemyötätunto pelastaa parisuhteita? Järjestän tilauksesta parisuhdeaiheisia luentoja.

Ohjelmaa tykypäiviin

Ohjelmaa tykypäiviin

Tarjoan tykypäiviin mielen kuntosali-pajoja, joilla ohjattujen harjoitusten kautta pysähdytään oman kehon ja mielen äärelle. Lisäksi tarjolla työhyvinvointia ja työssä jaksamista edistäviä luentosisältöjä. Kysy lisää rohkeasti.